Bitcoinin ja IOTA:n hurjien kurssinousujen jälkeen Ethereum ja Litecoin ovat viime päivinä tehneet uusia kurssiennätyksiä.

Litecoin oli pitkään tärkein altcoin Bitcoinin perässä ja Ethereum nousi tänä kesänä kokonaisarvoltaan selkeästi toiseksi tärkeimmäksi kryptovaluutaksi. Syksyn aikana ne ovat kuitenkin jossain määrin jääneet kurssikehitykseltään Bitcoinin ja joidenkin muiden altcoinien jalkoihin.

Kuukausi sitten Litecoinin arvo oli noin 50 dollaria, ja vielä pari päivää sitten noin 100 dollaria, mutta nyt se on jo yli 300 dollaria, mikä on tietysti kirkkaasti uusi Litecoinin ennätys. Mutta myös Ethereum on tehnyt viimeisen vuorokauden aikana uuden ennätyksen kun sen kurssi on noussut noin 450:stä dollarista reilusti yli 600:aan dollariin. Tämän seurauksena esimerkiksi Coinbasessa ei ainakaan jossain vaiheessa tänään ollut edes mahdollista myydä tai ostaa Ethreumia tai Litecoinia.

Viimeisen parin kuukauden aikana on melkeinpä näyttänyt että juuri Litecoin ja Ethereum ovat olleet muihin kryptovaluuttoihin verrattuna suurimmat alisuorittajat. Kryptovaluuttamarkkinoilla kuitenkin tapahtuu nopeassa tahdissa hyvin rajuja muutoksia.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *
Email *
Website