Joulun kovien kryptovaluuttakurssilaskujen keskellä NEM säilyttyi hetkellisesti arvoaan jonkin verran muita paremmin ja nousi hetkellisesti seitsemänneksi arvokkaimmaksi kryptovaluutaksi. Yleisesti ottaen NEM:n kurssi on kuitenkin heilunut aikalailla Bitcoinin ja kryptovaluuttamarkkinoiden yleisten trendien mukaisesti.

Parhaimmillaan keväällä NEM oli neljänneksi arvokkain kryptovaluutta ja toukukuussa sen arvo nousi ensimmäistä kertaa yli miljardiin dollariin. Tämän jälkeenkin se on pysynyt arvokkaimpien kryptovaluuttojen joukossa ja tätä kirjoitettaessa sen arvo on lähes sen joulunajan ennätyslukemia vajaassa 10:ssä miljardissa dollarissa.

 

Kuvahaun tulos haulle nem cryptocurrency

 

 

 

NEM:iä ryhdyttiin kehittämään 2014 ja se julkaistiin virallisemmin keväällä 2015. Tällä hetkellä kierrossa on 8,999,999,999 yksikköä ja tuo tulee jäämään myös lopulliseksi määräksi. NEM:iä ei siis ole useimpien muiden kryptovaluuttojen tapaan mahdollista louhia.

NEM:n omilla sivuilla sitä on luonnehdittu sanoilla Smart Asset System. NEM:n Mijin-nimellä tunnettua kaupallista lohkoketjuteknologiaa hyödyntävät tälläkin hetkellä erityisesti japanilaiset finanssialan toimijat. NEM ei siis ole esimerkiksi Bitcoinin tapaan pelkkä kryptovalutta,  vaan myös laajemmin lohkoketjuteknologiaa hyodyntävä alusta. Vaikka kryptovaluutat romahtaisivatkin totaalisesti tulevaisuudessa, tulevat NEM:n kaltaiset finanssialan lohkoketjuteknlogiat oletettavasti muuttamaan monia asioita.

 
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *
Email *
Website