Ripplestä kirjoittaessani totesin, että se eroaa luonteeltan useimmista kryptovaluutoista siinä, ettei sitä voi louhia ja että on vahvemmin kytyköksissä perinteiseen pankkijärjestelmään. Ja kun syksymmällä tein simppelin tilastollisen tarkastelun virtuaalivaluuttojen hintamuutoksien korrelaatiosta, huomattiin, että Ripplen hinta korreloi hyvin selvästi muita merkittäviä kryptovaluuttoja heikommin Bitcoinin hintakehityksen kanssa.

Viimeisten päivien kryptovaluuttamarkkinat ovat sukeltaan rajusti. Bitcoinin hinta on pudonnut melkein 20 000 dollarista noin 14 000 dollariin ja markkinoiden kokonaisarvo on pudonnut lähes 650 miljardista dollarista noin 500 miljardiin. Rajujen kurssilaskujen alkaessa Ripplen hinta kuitenkni jatkoi nousuaan. Ja siinä missä viimeisen vuorokauden aikana useimpien kryptovaluuttojen arvo on pudonnut vähintään 15% on Ripplen arvossa tapahtunut hyvin vähän muutoksia.

Sikäli jos kryptovaluuttamarkkinoilla nähdään vielä selvästi viime vuorokausien liikehdintää rajumpaa pudostusta ja markkinat romahtavat, on Ripple ehkä kuitenkin sellainen virtuaalivaluutta, jolla saatta olla tulevaisuutta.
2 thoughts on “Ripplen kurssi ei sukeltanut samalla tavalla

 1. rippleonhuijaus sanoo:

  Ripplen tulevaisuus on muista rahayksiköistä riippuvainen·.

  1. Domi80 sanoo:

   Sinähän se fiksulta vaikutat!? 🙂
   Taitaa ymmärryksesi olla kohtalaisen heikolla tasolla kryptovaluuttojen kanssa.
   Ainoa valuutta millä on jonkinlainen skaalautuvuus ja käytettävyys tulevaisuudessa on Ripple.
   Voisin myös väittää, että isojen pankki- sekä rahoituslaitosten sopimusten myötä myös valtio on innokas tukemaan Rippleä tulevaisuudessa.
   Bitcoinin sijoitukset sekä tulevaisuuden näkymät ovat lähinnä pipopäiden innostuksesta johtuvia, sekä täysin naivia ajattelua tukevia hömpötyksiä. Ei tuollaisella volatiliteetilla ole mitään käytettävyyttä ja se on täysin kelvoton alku kokeilun jälkeen minkäänlaiseen skaalautuvuuteen.
   Kuka hullu makselee taksimatkoja, ruokia, verkkokauppa ostoksia yms..IKINÄ “rahalla”, jonka arvo heiluu suuntaan jos toiseen täysin arvaamatta. Todella huono vaihtoväline sekä ostajalle, että myyjälle. Tekniikka ei taivu lohkoketjuteknologian muille osa-alueille.
   Pikavoittoja voi tehdä ainoastaan varakkaat sijoittajat tässä vaiheessa ja harvalla “pipopäällä” on varaa lyödä tiskiin semmoisia dollareita, että se elämään vaikuttaisi nyt tai tulevaisuudessa millään tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *
Email *
Website