Tänään saavutettiin jälleen uusia ennätyksiä virtuaalivaluutttamarkkinoilla. Bitcoinin arvo nousi ensimmmäistä kertaa yli 6300 dollarin ja virtuaalivaluuttojen kokonaismarkkinarvo on nyt ensimmäistä kertaa yli 180 miljardia.

Viikko sitten tapahtuneella Bitcoinin jakautumisella ei ole ollut Bitcoinin arvoon negatiivista vaikutusta. Bitcoin Goldin arvo romahti nopeasti, vakiintuen reiluun 100 dollariin ja viime päivinä se on nostanut pikkuisen arvoaan pohjalukemista 130-140 dollarin paikkeille. Varsinainen Bitcoin kuitenkin menetti jakautumisessa arvoaan  vain hetkellisesti ja pikkuisen, toipui nopeasti ja nousi tosiaan tänään taas uusin ennätyslukemiin.

Tämä ei välttämättä ollut aihepiiriä seuranneille valtaisan yllättävä kehitys. Ehkä hieman yllätäväät jakautumista seuranneessa kurssikehityksessä oli, että aiemmin Bitcoinista irronnut Bitcoin Cash kasvatti arvoaan ihan merkittävästi niin, että se on tällä hetkellä hyvin lähellä kolmanneksi arvokkaimman Ripplen kokonaisarvoa.
One thought on “Uusia ennätyksiä: Bitcoin 6300$ ja Kaikki kryptot +180 mrd$

 1. Jussi Minkonen sanoo:

  Bitcoinin arvo on nousemassa hyvinkin nopealla aikataululla 10000$, mikäli tätä uutista on uskominen:

  https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-will-have-no-difficulty-hitting-10k-with-30000-new-wallets-a-day-max-keiser

  30 000 uutta käyttäjää joka päivä tarkoittaa 900 000 käyttäjää joka kuukausi. Jos jokainen käyttäjä ostaa edes keskimäärin 100 eurolla bitcoinia, niin uutta rahaa tulee sisään joka kuukausi 90 miljoonaa! Todellisuudessa puhutaan varmaan vielä isommista summista. Eli tämän valossa ei kannattaisi olla huolissaan, vaikka bitcoinin arvo on jo noussutkin aika paljon. Mahdollisuudet tuplaamiseen ja triplaamiseen lyhyellä aikavälillä ovat edelleen olemassa.

  Jos tässä näkee tulevaisuuden suunnan, niin kannattaisi varmaankin olla mukana edes jollain summalla. Coinbasessa pystyy helposti ostamaan samalla sekä bitcoineja, ethereumia että litecoinejakin. Maksut onnistuvat suomalaisilla pankkikorteilla ja siirrot molemmin puolin ovat aika helppoja sekä siirtomaksut minimaalisia.

  Tällä linkillä saa vielä 10$ tai reilun 8 euron aloitusbonuksen, jos kiinnostaa:
  https://www.coinbase.com/join/59ad0816d4817702b8cf384f

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Name *
Email *
Website